“Fendance” – o colaborare inedită între Fendi și Versace

După ce săptămâna trecută cele două case celebre de modă și-au lansat colecțiile pentru primăvara lui 2022, iar show-urile au fost de un real succes în ambele cazuri, Fendi și Versace ne-au surprins plăcut, din nou. Cele două brand-uri italiene și-au unit forțele și au creat un spectacol numit “Fendance”. Acesta este numele purtat de colecția capsulă Fendi by Versace, lansată în aceste zile.

Combinațiile dintre culori, croiuri, modele și logo-uri din cele mai recente colecții ale lor, la Milano Fashion Week, au dat naștere acestei super defilări în colaborare. Staruri precum Kate Moss și fiica sa Lila Grace Moss Hack, Naomi Campbell, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski și Amber Valleta au urcat pe catwalk-ul Donatellei Versace și a lui Silvia Venturini Fendi și Kim Jones.

Ținutele inspirate din anii ’90 – 2000 cu care deja ne-au obișnuit marii creatori, se regăsesc și în cea mai nouă colecție capsulă de la Milano Fashion Week. Pantalonii cu talia lăsată, evazați, curelele late și baticurile prinse pe cap sunt câteva dintre item-urile care și-au pus amprenta peste acei frumoși ani.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Bettina Cristea

Foto: Vogue