Fergie nu este geloasa pe succesul rivalelor sale

Fergie nu este geloasa pe succesul rivalelor salePartea feminina a trupei americane Black Eyed Peas a acordat un interviu in care a dezmintit zvonurile conform carora ar fi geloasa pe colegele ei de breasla.

Cantareata de muzica hip-hop si totodata componenta trupei, Fergie, care a lansat albumul solo intitulat “The Dutchess” in anul 2006, spune ca nu este invidioasa pe alte femei atunci cand acestea ating succesul, pentru ca evolutia acestora se raporteaza la ambitia pe care o detin. “Sunt in numar foarte mare femeile care detin puterea si pe care le iubesc, o iubesc pe Beyonce si melodia Knowles’ song ‘(Girls) Run The World cantata de aceasta. Nu cred ca exista vreun lucru pe lume care sa ma faca mai fericita decat artistii de sex feminin care au succes si care detin puterea pe scena, deoarece toate acestea imi aduc aminte de mine… Stiu ca si ele au fost inainte doar niste fetite cu un vis, la fel ca mine”.

Text: Andreea Popescu

august 9th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate