Filmările la filmul „Batman”, suspendate din nou

Robert Pattison a fost testat pozitiv cu COVID-19, au anunțat mai multe publicații din Statele Unite. Mai mult, la scurt timp după ce s-a aflat că actorul englez a fost depistat cu noul virus, filmările pentru pelicula “The Batman”, în care acesta joacă rolul principal, au fost oprite din nou, ele fuseseră reluate în urmă cu doar câteva zile în Marea Britanie.“Filmările sunt temporar suspendate”

Inițial, un purtător de cuvând de la Warner Bros, studioul din Hollywood care produce filmul “The Batman” în regia lui Matt Reeves, a declarat că “un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la COVID-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, fără să dezvăluie numele persoanei care s-a îmbolnăvit. Ulterior, a adăugat în timpul declarațiilor: “filmările sunt temporar suspendate”.

Deocamdată, Robert Pattison care joacă și în “Tenet”, ce se bucură de un real succes, nu a făcut nicio declarație despre starea sa de sănătate. Filmările pentru pelicula “The Batman” au loc în Hertfordshire, în Marea Britanie, și se reluaseră de trei zile, după ce în martie au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. În urmă cu o lună, reprezentanții studioului Warner Bros au  lansat primul teaser de două minute pentru film în timpul unui eveniment virtual.

Text: Iulia Mirică

Foto: Hepta