Filmul “Argo” a triumfat cu trei premii Oscar la Academy Awards 2013

movies-ben-affleck-argo-awardNominalizarile la Oscar din anul acesta au fost cat se poate de reale si de corecte. Si nu zic eu asta, ci miile de oameni care au asteptat cu sufletul la gura decernarile premiilor Academy Awards 2013.

Prin urmare, celebrul film “Argo” a triumfat la Academy Awards, cu trei premii Oscar, inclusiv nominalizarea pentru “cel mai bun film”.

Filmul a castigat, de asemenea, premii pentru “cel mai bun scenariu adaptat” si “cel mai bun montaj”, la ceremonia de duminica seara, sustinuta la Hollywood, gazduita de Seth MacFarlane.

Coproducatorul filmului Grant Heslov si-a declarat mandria si admiratia totala fata de George Clooney si Ben Affleck, dupa nominalizari.

In momentul in care Ben Affleck a fost chemat pe scena sa isi ia premiul, acesta a tinut sa spuna ca “trebuie sa lucrez din greu pentru a-mi atinge obiectivele. Nu conteaza felul in care ai cazut in viata, ci conteaza cum te ridici si ceea ce ai”.

Affleck, Clooney si Heslov au primit premiul din partea lui Jack Nicholson si a Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, care a acordat premiul prin intermediul unui moment video filmat direct de la Casa Alba.

Text: Andreea Popescu