FitCurves, Diamond Lady Studio & Spa si Vera Med Club Family.- Primul card de fidelitate pentru femei

FitCurves, Diamond Lady Studio & Spa si Vera Med Club Family.- Primul card de fidelitate pentru femeiIncepand cu data de 10 martie 2011 se lanseaza primul card de fidelitate dedicat femeii secolului XXI. Cardul ofera un discount de 30% si este o imbinare a serviciilor de infrumusetare, fitness si nutritie, oferite de FitCurves, Diamond Lady Studio & Spa si cabinetul de nutritie Vera Med Club Family.

Discount-ul se aplica atat in randul clientelor deja existente cat si in randul doamnelor si domnisoarelor interesate de serviciile oferite de cei trei parteneri. Initiativa este sustinuta de vedete autohtone precum Andreea Raicu si Mihaela Radulescu.

“Femeia secolului XXI este femeia puternica, femeia mama, femeia stilata, femeia preocupata de cum arata si de ceea ce mananca. Este femeia care ignora trecerea timpului si imbatraneste frumos”, afirma Veronica Daghie, primul nutritionist din Romania care a implementat dieta personalizata.

 

martie 8th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate