Flo Rida: “Viitorul meu album contine 7 «capodopere» inspirate din muzica lui Michael Jackson”

FloRidafloridapngRapperul american, Flo Rida, pe numele sau real Tramar Dillard, intra in noul an cu forte proaspete si cu melodii nou-noute. Si cum poti incepe mai bine anul decat muncind? Prin urmare, se pare ca rapperul a pus umarul la bataie si a inceput sa munceasca in studio la sapte piese, care, dupa cum chiar el declara, vor fi “number one”.

Conform declaratiilor facute de acesta, viitorul sau album va contine sapte “capodopere” (a se citi piese), inspirate din muzica regretatului rege pop, Michael Jackson. Rapperul a explicat ca el a inregistrat piesele la Westlake Studios, studiouri in care insusi regele muzicii pop obisnuia sa isi inregistreze piesele.

“Faptul ca lucrez in acelasi studio in care Michael Jackson a lucrat reprezinta o sansa mare pentru mine si totodata este o onoare sa fac acest lucru. Acest studio este plin de imaginatie si, prin urmare, am reusit sa inregistrez sapte piese care vor ajunge in playlistul multor oameni”, a declarat Flo Rida pentru tabloidul “Billboard”.

Rapperul a continuat intr-o nota optimista: “Fiecare inregistrare a mea din  2012 a ajuns numarul unu si astept cu nerabdare ca si in anul 2013 piesele mele sa ajunga tot pe aceasta pozitie”.

Cu toate acestea, Flo Rida a facut o dezvaluire la care mai nimeni nu se astepta. Se pare ca rapperul isi doreste o cariera si in… cinematografie. Ramane de vazut daca Flo Rida se pricepe si la actorie la fel de bine ca la muzica. Pana cand il vom vedea in filme, va lasam sa ascultati cel mai recent single al sau, intitulat “Let it Roll”:

 

 

Text: Andreea Popescu