Floare la ureche…pentru Lora

lora-floare-la-urecheIndragita artista Lora a lansat astazi un nou videoclip pentru piesa Floare la ureche. Dupa succesul pe care l-a avut cu ultimul single Singuri in doi, interpretat cu Peter Pop, care a strans aproape 10 milioane de vizualizari pe YouTube, frumoasa blonda  a revenit cu forte proaspete si cu un clip plin de energie si adrenalina.Un videoclip ce smulge zambete

Tema videoclipului, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan, este cel putin haioasa, surprinzand-o pe gingasa Lora cu arma de foc indreptata asupra iubitului, interpretand rolul unei femei puternice, curajoase si de neclintit. Filmarile au fost realizate in Arsenal Park, un complex turistic construit pe ruinele fostei fabrici de munitie din Orastie, si au durat, nici mai mult, nici mai putin, de doua zile. Muzica si textul piesei au fost compuse de Dorian Oswin (Mango Music) si Doddy. 

“Piesa se adreseaza fetelor cu personalitate puternica, care nu se lasa pacalite asa usor. Este o melodie care imi place foarte mult, ma amuza si ma binedispune. Veti descoperi un videoclip amuzant si ingenios, protagonistii sunt prieteni buni si vreau sa le multumesc. Actorul Mihai Hurduc a venit cu drag la aceasta filmare si a facut un rol exceptional. Mihai este un actor foarte talentat, imi este prieten, personal trainer si un nebun frumos.”, a declarat Lora.

Text: Madalina Manole