Fly Project, despre succesul la nivel international

Fly Project principalaTudor Ionescu si Dan Denes s-au lansat sub numele de Fly Project in anul 2005, au sustinut concerte atat in Romania cat si peste hotare si, de fiecare data cand apar cu cate o noua piesa, ea devine hit. Au intotdeauna zambetul pe buze, emana optimism, au muncit din greu pentru a ajunge aici, insa succesul le-a fost incoronat.

Traiesc zilnic lucruri noi, sunt perseverenti… adevarati artisti.

 

Tonica: Formatia Fly Project se afla pe piata muzicala romaneasca de mai bine de 7 ani si nu conteneste sa ne surprinda. Care este secretul reusitei?

Fly Project: Daca ar exista un secret al reusitei, l-am vinde foarte bine. Nu exista un secret, exista pasiune pentru ceea ce facem si foarte multa munca bine organizata.

 

Tonica:Raisa”, “1001 Romania”, “Mandala”, “Unisex”, “Goodbye”, “Musica”, “Back in my life” sunt doar cateva dintre titlurile pieselor voastre. Aveti o melodie de suflet?

Fly Project: Toate piesele noastre ne sunt aproape de suflet si isi au rolul bine definit in show-ul Fly Project, dar atentia noastra este axata mereu pe single-ul aflat in promovare.

 

Tonica: Cand v-ati intalnit si cum ati decis sa puneti bazele Fly Project?

Fly Project: Ne-am cunoscut la Brasov, acum multi ani, un prieten ne-a facut cunostinta, am devenit prieteni buni si am decis sa facem un proiect impreuna.

 


Fly Project secundaraTonica
: Muzica voastra si mesajul melodiilor voastre au depasit de mult granitele tarii. Ce simte un artist atunci cand este aplaudat si aclamat la nivel international?

Fly Project: Implinire, satisfactie, dar in egala masura putem spune ca, pentru noi, publicul din tara este la fel de important ca cel international. Oriunde suntem, cand suntem aplaudati si aclamati de publicul nostru, simtim ca ne-am facut treaba asa cum trebuie.

 

Tonica: Daca ati primi vreodata o oferta din partea unui producator, sa spunem american, insa cu pretul de a va desparti, ce decizie ati lua?

Fly Project: Nu se pune problema de asa ceva.

 

Tonica: Care este relatia dintre voi, cum de v-ati tinut la distanta de scandaluri dupa atatia ani de „convietuit”?

Fly Project: Suntem colegi si prieteni, ne cunoastem foarte bine. Opinii diferite exista mereu intre noi, dar este normal sa fie asa, suntem personalitati diferite si ne exprimam fiecare ideile pentru a le pune in balanta si a ajunge la cea mai buna solutie. Aceste discutii ne fac se evoluam, nicidecum sa ne certam.

 

Tonica: Cum tineti legatura cu fanii vostri si cum va sustin ei?

Fly Project: Tinem legatura pe retelele sociale, acolo discuta direct cu noi si toate mesajele lor sunt luate in considerare. Noi suntem oameni deschisi, asadar asteptam ca fanii nostri, prietenii nostri, sa fie sinceri cu noi si sa ne fie alaturi cum au facut-o pana acum.

 

Tonica: Cu cine v-ar placea sa colaborati din muzica internationala?

Fly Project: Cu David Guetta.

 

Tonica: Daca ati fi pusi sa alegeti intre un concert caritabil, dar mediatizat si un concert platit undeva intr-un oras mic, ce ati face?

Fly Project: Am participat la ambele genuri de evenimente, dar nu am alege sa facem un act caritabil doar pentru ca este mediatizat. Faci din convingere un act caritabil, nu pentru a cauta un avantaj din gestul facut.

 

Fly Project a treiaTonica: Ce ne pregatiti din punct de vedere muzical primavara aceasta?

Fly Project: Pregatim un single si un videoclip nou.

 

Tonica: Intotdeauna ati tinut departe de ochii presei vietile voastre personale, iar fanii vor sa afle mai multe. Ne puteti face cateva dezvaluiri?

Fly Project: De aceea se numesc vieti personale, nu dorim sa le facem publice, dar nici nu ne ferim cu nimic, ne comportam perfect normal. Nu prea avem timp sa stam pe acasa, dar ne asteapta cineva pe fiecare dintre noi. Avem iubite, s-au obisnuit cu faptul ca noi suntem mai mult plecati, ne inteleg si ne sustin.

 

Tonica: Daca ati fi nevoiti vreodata sa renuntati la muzica, spre ce alt domeniu v-ati orienta?

Fly Project: Nu ne-am gandit la asta pentru ca nu este cazul, dar cu siguranta am alege ceva apropiat de acest domeniu.

 

Text: Ruxandra Raica