Fly Project – show de talie internationala in Club Bound

Fly Project – show de talie internationala in Club BoundJoi, 22 martie, Clubul Bound, cea mai noua locatie VIP din Centrul Istoric al Capitalei, da startul unei serii de petreceri exclusiviste. Fly Project este prima formatie care va concerta pe data de 22 martie, incepand cu ora 24:00. Toti cei prezenti vor avea parte de un spectacol de zile mari, de super-distractie si de o atmosfera placuta. Clubul Bound este situat pe Strada Smardan nr. 30.

Club&Bar Bound este un local potrivit pentru intalnirile cu prietenii sau cu partenerii de afaceri in timpul zilei, iar pe timp de noapte este nemaipomenit pentru petreceri, bazandu-se pe un mix frapant de elemente din metal, piele, lemn si luminii. In seara de joi, trupa Fly Project va incinge atmosfera, iar programul va fi prelungit cu un program “DJ Set”. „Ne bucuram sa fim invitatii primului eveniment al Clubului Bound si speram sa le purtam noroc mai ales ca vom face show-ul pe care il tinem de obicei in strainatate. Ii asteptam pe toti cei care vor sa danseze si sa se distreze impreuna cu noi. Va promitem o seara maxima”, a declarat Tudor Ionescu.  

Text: Ruxandra Raica

martie 20th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate