Formatia Mandinga, despre minunile Romaniei

elena-mandingaRomanii sunt un popor de oameni simpli, dar primitori, si nu o spunem noi, o spune chiar frumoasa solista a formatiei Mandinga, Elena, care s-a alaturat proiectului „Romania, tara inimilor mari!”, alaturi de El Nino. Mandinga si-a dorit sa transmita un mesaj puternic romanilor de pretutindeni, pe care a reusit in trecut sa ii cucereasca prin hituri repetate si participarea la Eurovision.

Din perspectiva turneelor avute, formatia Mandinga spune ca ii cunoaste fiecare coltisor. Turistii care ajung pe plaiurile romanesti vor gasi intotdeauna conditii de cazare si mancare excelente, la tarife decente, si cred ca stii si tu despre ce vorbim aici. Distractie, muzica, peisaje superbe, oameni valorosi, cam asta spune formatia Mandinga despre Romania.

Noua ne place ce auzim si am vrea sa mai adaugam aici ca vremea superba primavara, vara si toamna si peisajele feerice pe timp de iarna te imbie pur si simplu sa vizitezi Romania si sa te reintorci de cate ori ai ocazia. O sa inchei pe ritmuri de „Zaleilah” indemnandu-te si pe tine sa te alaturi vedetelor care sustin campania noastra, campanie initiata de televiziunea online Sensotv.ro. Esti de acord cu Elena de la Mandinga? Vezi aici!

 

Text: Ruxandra Raica