Fostul sot al Sandrei Bullock nu se dezminte: si-a inselat iubita de 19 ori!

1a1abndra_bullock_and_jesse_jamesJesse James, fostul sot al Sandrei Bullock de care aceasta s-a despartit anul trecut cand a aflat ca a inselat-o, a calcat stramb din nou. Si noua sa iubita, Kat Von D, celebra datorita corpului sau acoperit de tatuaje, a fost inselata la randul sau. Si nu doar o data, ci de 19 ori!

Desi toata lumea o avertizase in privinta lui Jesse, Kat nu a ascultat nimic din ce i s-a spus pana nu le-a descoperit singura pe toate cele 19 femei cu care a inselat-o iubitul sau. Acum, Kate spune ca incearca sa uite de relatia toxica pe care a avut-o si ca simte mila fata de Jesse, care are tot timpul nevoie “sa caute validare” la alte femei.

“Ma intristeaza sa mi-l imaginez pe Jesse in acelasi loc intunecat in care cautarea validarii prin intermediul atentiei femeilor este mai importanta decat a fi un tata bun, un prieten sincer si un individ fericit”, a declarat Kat.

Jesse James pare ca nu a invatat nimic din faptul ca a pierdut-o pe Sandra si acum a fost parasit si de Kat, cu care era logodit.

Text: Bianca Badescu