Fratele Ilenei Sipoteanu isi colinda sora de Craciun

-0a0DSC_46232Talentul muzical este o trasatura caracteristica familiei Sipoteanu, tocmai de aceea, Dan, fratele bine-cunoscutei Ileana Sipoteanu, este un muzician de exceptie. Alaturi de trupa sa, DeLaFun, acesta doreste sa ajunga in atentia publicului iubitor de muzica de calitate si, pentru ca sarbatorile bat la usa, acestia au lansat colindul “Sarbatoare de Craciun”.

Intrebati ce va face trupa DeLaFun de Craciun si revelion, am aflat ca acestia urmeaza sa mearga la colindat chiar acasa la Ileana Sipoteanu: “In copilarie obisnuiam sa merg la colindat impreuna cu sora mea, iar acum voi face acest lucru impreuna cu colegii mei de trupa. Am hotarat sa mergem acasa la Ileana si sa petrecem sarbatoarea Craciunului colindand si depanand amintiri. Ajunul Anului Nou ne va gasi cantand, cum s-a intamplat de fiecare data in ultimii ani”, a declarat Dan Sipoteanu.

 

Trupa DeLaFun este recunoscuta datorita show-ului de exceptie, componentii ei uimind prin diversitatea muzicala si prin modul inedit in care interactioneaza cu publicul.

 

Cei cinci membri ai formatiei, Dan, Tony, Radu, Veran si Ionut, pregatesc pentru anul 2012 o serie de surprize pe plan muzical ce ii vor uimi chiar si pe cei mai pretentiosi dintre melomani.

 

Text: Andreea Popescu