Gala Premiilor Celebritatii, un eveniment cu staif

Gala Premiilor Celebritatii, un eveniment cu staifCea de-a doua editie a Premiilor Celebritatii (Celebrity Awards), un eveniment organizat in parteneriat cu revista Story, a adunat la un loc vedetele autohtone care au petrecut o seara de neuitat la Aristocrat Events Hall. Au fost premiate 12 vedete care, in anul 2012, s-au facut remarcate fie prin eleganta, fie prin business-urile pe care le conduc, fie pentru stilul de viata sanatos, fie pentru munca depusa in folosul comunitatii.

Evenimentul a fost prezentat de catre Raluca Lazarut si Silviu Biris, care au reusit sa ne faca sa stam cu sufletul la gura de fiecare data cand anuntau urmatoarea vedeta premiata.

Personalitatile prezente la eveniment au purtat tinute care de care mai interesante, mai sofisticate, atragand toate privirile. Printre castigatorii galei ii amintim pe: Loredana (Cel mai bun show live), Iulia Vantur (Cea mai stilata vedeta feminina), Victor Slav (Cea mai sexy vedeta masculina), Giulia (Cel mai spectaculos look) etc. In cadrul show-ului, Cezar Ouatu si Giulia au sustinut minirecitaluri.

Sursa: comunicat de presa Look Media

Text: Ruxandra Raica

iunie 13th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate