Gama Assista Oftapic, Naturalis Septocalmin Islandica şi gelurile ArtroSuport, câştigătoare în cadrul competiţiei „Votat Produsul Anului®” 2022

Competiţia „Votat Produsul Anului®, ediţia 2022, şi-a desemnat câştigătorii. În urma voturilor consumatorilor români, gama Assista Oftapic, gelurile Naturalis ArtroSuport şi Naturalis Septocalmin Islandica, produse din portofoliul Catena, au fost desemnate câştigătoarele categoriilor din care au făcute parte în această competiţie.Inovaţie, atractivitate şi intenţie de cumpărare

Datorită faptului că au îndeplinit cele trei criterii principale, mai exact inovaţie, atractivitate şi intenţie de cumpărare, produsele Catena au fost astfel apreciate şi selectate în concordanţă cu beneficiile pe care la prezintă pentru sănătatea consumatorului.

„Suntem extrem de mândri și de onorați de faptul că nu mai puțin de 6 produse din portofoliul nostru au primit titlul de Votat Produsul Anului 2022. Este o dovadă în plus de încredere și de recunoaștere a calității și eficienței produselor pe care le oferim pacienților noștri, venită tocmai din partea acestora, fapt care ne încântă și pentru care le mulțumim din toată inima. Aceste titluri câștigate reprezintă, de asemenea, noi motive care ne obligă în continuare la a oferi oamenilor cele mai bune produse de care au nevoie, cele mai profesioniste servicii și întreaga noastră atenție, în sprijinul sănătății lor. Le mulțumesc din nou, în numele întregii echipe Catena, tuturor celor care ne-au votat și tuturor pacienților noștri, pentru încrederea acordată”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena.

Gama Assista Oftapic, câştigătoarea categoriei „Picături oftalmice”

Cuprinde trei produse ce susţin sănătatea oculară. Assista Oftapic INTENSIVE conţine acid hialuronic, ginkgo biloba şi hamamelis, cu rol de lubrifiere, hidratare şi calmare a ochilor obosiţi, uscaţi, iritaţi. Contribuie la reducerea mâncărimii, a senzaţiei de arsură şi de corp străin, picăturile fiind recomandate în caz de stres ocular, precum şi în cazul utilizării îndelungate a lentileleor de contact. Assista Oftapic ALLERGY conţine extract lichid de helichrysum şi ameliorează simptomele alergiei oculare. Hidratează şi calmează ochii roşii şi iritaţi, mâncărimea, senzaţia de arsură şi de corp străin. Picăturile ajută la reducerea simptomelor rinitei alergice, fiind recomandate şi în caz de stres ocular: utilizarea laptopului, a smartphone-ului, conducerea automobilelor pe timp de noapte, dar şi în cazul persoanelor care poartă lentile de contact. Assista Oftapic ADVANCED conţine lipozomi şi acid hialuronic cross-linkat, picăturile fiind recomandate în sindromul de ochi uscat. Hidratează şi librifiază, reduce mâncărimea oculară şi senzaţia de arsură, picăturile fiind potrivite ca adjuvant în tratamentul uscăciunii oculare.

Gelurile Naturalis ArtroSuport, câştigătoarele categoriei „Produse topice – Sistem osteoarticular”

Au fost concepute pentru a ameliora durerile articulare, musculare şi pentru reducerea inflamaţiei. Naturalis ArtroSuport gel elmusionat are efect local de încălzire, destinde musculatura contractată, intensifică circulaţia sangvină şi susţine recuperarea după efort fizic intens. Din compoziţia acestui gel fac parte uleiul de Gaultheria procumbens (salcie himalayană), camforul, extractul de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) şi extractul de arnică (Arnica montana). Este recomandat în caz de lumbago, torticolis, dureri reumatice, febră musculară. Naturalis ArtroSuport RECE are un efect asemănător cu cel al gheţii, benefic în ceea ce priveşte ameliorarea durerilor musculare, articulare, a inflamaţiilor din traumatismele minore, precum şi din afecţiunile reumatice. Conţine mentol, extract de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnică (Arnica montana), ulei esenţial de mentă.

Naturalis Septocalmin Islandica, câştigătorul categoriei „Suplimente alimentare – Sistem respirator”

Este un produs ce are la bază extract de Cetraria islandica (lichen-de-piatră), calmând gâtul, faringele şi corzile vocale. Reduce tusea şi răguşeala, susţine sistemul imunitar şi favorizează respiraţia, protejând şi hidratând mucoasa bucală.

Cea mai mare competiţie a bunurilor de larg consum din lume, „Votat Produsul Anului®”, a fost înfiinţată în 1987, în Franţa, şi se desfăşoară în 44 de ţări, punând accentul pe inovaţie.

Catena, farmacia inimii, mulţumeşte tuturor celor care au votat, demonstrând, încă o dată, că este un superbrand de încredere!