Gama Luce de la Hotpoint stie secretul sarbatorilor reusite: mai mult timp petrecut cu familia

Gama Luce de la Hotpoint stie secretul sarbatorilor reusite: mai mult timp petrecut cu familiaPentru ca vin sarbatorile de iarna, cand vrem sa ii rasfatam pe cei dragi cu delicatese gatite in casa, gama de electrocasnice Luce de la Hotpoint va vine in ajutor cu noi tehnologii care economisesc timp si va ajuta sa petreceti mai mult timp cu familia. 

Cozonacii vor fi copti perfect si rumeniti uniform cu noua tehnologie High Definition Cooking.

Datorita sistemului Dual Flow, brevetat de Indesit Co., ventilatorul amplasat in interiorul cavitatii creeaza doua fluxuri de aer separate, asigurand o gatire uniforma.

 

Plita Luce PKQ 755 D GH (K)/HA

 

Profitati de tehnologia Direct Flame, un brevet exclusiv al companiei Indesit: arzatorul plitelor pe gaz din gama Luce este alcatuit dintr-o singura bucata, plat si permite propagarea flacarii pe verticala, prin sute de orificii. Scurtati, astfel, durata de gatire si reduceti consumul de energie.

 

Hota Luce HKQB 9 X/HA

 

Sensor Plus este senzorul inteligent al hotelor din gama Luce care masoara in mod constant temperatura de sub hota, activand in mod automat aprinderea si stingerea acesteia. Astfel, se optimizeaza consumul, iar hota stie singura cand este nevoie de ea.

 

Text: Andreea Popescu

noiembrie 26th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate