Gata cu distractia, Robbie Williams a devenit tata!

poza_gata_cu_distractia

Cantaretul Robbie Williams pare ca va fi nevoit sa renunte de tot la viata de huzur pe care a dus-o pana acum. Pentru ca acum este tata!

Marti s-a nascut in Londra fiica acestuia, Theodora Rose. Teddy, cum i se spune, s-a nascut in Anglia pentru ca Robbie vrea ca fiica sa sa creasca departe de viata agitata din LA.

Cantaretul a facut acest anunt, bineinteles, pe Twitter, canalul de comunicare preferat mai nou de vedete. “Bebelusul, mamica si taticul sunt extrem de fericiti… va multumim pentru urarile de bine”, a mai scris acesta.

Robbie era ingrijorat ca va pierde nasterea fetitei sale din cauza unui concert programat in jurul termenului stabilit pentru nastere, dar a avut noroc. Nu cu mult timp in urma, Robbie glumea pe tema numelui fetitei, spunand: “Pentru ca suntem vedete, se presupune ca trebuie sa-i punem un nume de tipul Aubergine (Vanata) sau asa ceva, nu? Avem un astfel de nume tipic celebritatilor pentru ea, dar nu este Apple-esque (aluzie la numele fetei lui Chris Martin de la Coldplay, pe care o cheama Apple = Mar). Este un nume de moda veche”. Asa ca au numit-o Rose (Trandafir).

 

Text: Bianca Badescu