Geanta Orchard de la Burberry, accesoriul preferat al celebritatilor!

geantaLansata in colectia de toamna-iarna Burberry Prorsum 2012, geanta Orchard si-a castigat rapid popularitatea, devenind “IT bag”-ul lebrului brand britanic. In mai putin de un an, ea a fost reinterpretata, in diferite marimi, materiale si nuante. 

Astfel, modelele clasice, structurate, de mari dimensiuni emana distinctie, in varianta de ecosez din jacard, insertii din piele de aligator si detalii metalice. Cele medii sunt o “expresie” a luxului discret, atunci cand sunt realizate din piele de piton sau din antilopa, in timp ce gentile mini arata “delicios” in nuante de turcoaz, oranj sau fucsia din piele sau din clasicul material textil, ecosez.

 Incapatoare si versatila, geanta Orchard de la Burberry imbina stilul englezesc “country -side” cu cel  londonez “urban chic”, fiind un accesoriu pe care il poti purta toata ziua. Nu este de mirare ca, celebritatile din intreaga lume, precum  Emma Stone, Freida Pinto, Rosie Huntington Whiteley, Sarah Jessica Parker sau Blake Lively le prefera, atat la tinutele elegante, cat si la tinutele relaxate, compuse din jeans si tricou.

Forma clasica si materialele din cea mai buna calitate transforma geanta Orchard, de la Burberry intr-o adevarata investitie! In plus, o poti achizitiona din Romania, din magazinul Burberry, situat pe strada Luterana, nr 4 sau din magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

 

{besps}/2013/Martie/slide8|width=300|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu