Gemenii pot slabi usor

Gemenii pot slabi usorGemenii sunt al treilea semn din zodiac, un semn denumit mobil si dual, aspect care se interpreteaza de multe ori in sensul peiorativ. Oricare dintre noi poate fi dual sau isi poate disimula trairile mai mult sau mai putin in functie de interese. Pana la urma, societatea moderna ne invata ca este civilizat sa nu transmitem si altora greutatea si tensiunile din anumite momente. Gemenii sunt adaptabili, versatili, comunica usor, fiind guvernati de catre Mercur, planeta mentala si mesagerul zeilor, de aceea se plictisesc daca nu li se tine atentia treaza. Aviz celor care au parteneri din aceasta zodie.

Atentie la junk-food!

Gemenii sunt un semn de aer si stapanesc in corpul uman sistemul nervos, caile respiratorii, bratele… de aceea si gesticuleaza mult. E bine sa-si protejeze caile respiratorii si mai ales sa nu fumeze. Au nevoie de plante care calmeaza – levantica, valeriana; de fructe si legume care intretin sistemul nervos – caise, portocale, spanac, fasole verde. Importante pentru ei sunt lactatele si ar fi bine sa nu manance gustari gen junk-food si mai ales pe fuga. In general, nu au probleme cu greutatea, dar acei gemeni supraponderali pot pierde din greutate usor, renuntand la gustari, mancat pe fuga sau la televizor. O alta optiune este sa isi asume greutatea, daca nu e grav depasita, pentru ca la cata energie au, nu vor fi complexati.

Ilinca Vandici, un Geaman in mare forma
Ilinca Vandici nu-si dezminte zodia, in sensul ca se bucura de acel aer juvenil care ii caracterizeaza de multe ori pentru toata viata pe Gemeni. Vorbeste mult si nu rau, are energie, face miscare si se plictiseste daca nu i se mentine treaz interesul pentru un anume subiect. Adaptabilitatea specifica si ea zodiei o ajuta mult sa fie una dintre persoanele pe care iti face placere sa le privesti atat in viata, cat si la televizor. Isi cunoaste bine capacitatile si calitatile fizice si stie sa si le puna in valoare. Ca orice nativ Gemeni se intampla sa manance pe fuga gustari si dulciuri pentru care probabil ca la cum arata nu-si face prea multe reprosuri. La multi ani, Ilinca!

Text: Carmen Stimeriu
Astrolog