Gemenii si relatiile cu celelalte zodii

gemenii-si-celelalte-zodiiDe ce iubim Gemenii? Pentru ca sunt deosebit de inteligenti si de intuitivi, buni povestitori si plini de sarm. Voua ce va place in mod deosebit la Gemeni?

Gemeni cu Berbec:  Cei doi au nevoie de semne de afectiune reciproca si un scop comun pentru a rezista.

Gemeni cu Taur: Rareori aceste doua semne contrastante se atrag, dar pana la urma nimic nu e imposibil.

Gemeni cu Gemeni: Distractie si iar distractie! Timpul va trece repede in aceasta relatie, nicio cearta nu dureaza prea mult si intotdeauna vor vedea picatura din varful paharului inainte sa se scurga.

Gemeni cu Rac: In general au valori dupa care se ghideaza in viata extreme de diferite. Si totusi, se spune ca contrastele se atrag. In cazul in care reusesc sa se complaca intr-un parteneriat puternic, vor invinge orice obstacol.

Gemeni cu Leu: De regula, Gemenii prefera sa fie in spatele cortinei, lucru care prezinta avantaje intr-o relatie cu un Leu, obisnuit sa fie regele mereu aclamat.

Gemeni cu Fecioara: Nativii Gemeni iubesc libertatea neconditionata, pe cand nativii Fecioara sunt obisnuiti sa detina controlul si sunt renumiti pentru angajamentele lor.

Gemeni cu Balanta: Trebuie sa munceasca enorm si fara oprire, ca o relatie sa functioneze. Armonia in acest cuplu este un vis.

Gemeni cu Scorpion: Gemenilor le plac secretele si sunt oameni misteriosi. Scorpionii, in schimb, urasc duplicitatea, iar odata ce si-au pierdut increderea, rareori mai reusesc sa mentina legatura.

Gemeni cu Sagetator: Ambii au preocupari intelectuale si adora libertatea de exprimare, fiind firi artistice. Aceste valori comune le pot defini relatia.

Gemeni cu Capricorn: Intrigi si suspans. Asta ii asteapta pe amandoi. Poate deveni interesant totusi.

Gemeni si Varsator: O conexiune magica! Ambii semne de aer, pot zbura impreuna fara niciun fel de turbulente. Iar aterizarea va fi spectaculoasa.

Gemeni cu Pesti: Compatibilitate ideala. Cu toate acestea, ambii parteneri vor face compromisuri grozave ca idealul sa se transforme in realitate.

Text: Alina Lupa