Gene false sub forma de fluturi, caprioare si caluti de mare

Gene false sub forma de fluturi, caprioare si caluti de mareVrei sa ai gene ca nimeni altcineva? Atunci poate iti surade ideea unor gene sub forma de fluturi, caprioare, pene de paun sau caluti de mare. Nu doar formele sunt speciale, ci si materialul din care sunt facute este neobisnuit pentru genele false: sunt confectionate din hartie dupa o tehnica chinezeasca. Sunt delicate si exclusiviste, fiind un accesoriu neobisnuit si foarte potrivit pentru ocazii speciale.

Se lipesc cu adeziv normal pentru gene false si pot fi refolosite. Daca te hotarasti sa porti aceste gene, aplica-ti un fard subtil pentru ca formele lor neobisnuite sunt suficiente pentru a atrage atentia, iar acompaniate de o culoare stridenta ar fi deja prea mult. Poti sa le aplici intregi sau sa le tai.

Sunt disponibile in 3 variante: Fluturi si caprioare, Pene de paun si Caluti de mare. Le gasesti pe site-ul: nonesuchthings.com

Text: Bianca Badescu

Foto: nonesuchthings.com

iulie 29th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate