Genti anti-violenta cu pistoale si cutite

Genti anti-violenta cu pistoale si cutiteDaca v-ati plictisit de gentile clasice si va place sa purtati lucruri speciale, iesite din tipare, incercati gentile “Guardian Angel” care inglobeaza forme 3D de tipul pistoalelor si cutitelor. Design-ul  creeaza  impresia posesiei unor arme în geanta, pentru protectia persoanei care o poarta. Nu-i asa ca suna foarte interesant?

Create de cuplul arhitect-designer Vlieger & Vandam, gentile „Guardian Angel” au fost concepute ca un  manifest impotriva cresterii criminalitatii. Designul lor sugereaza prezenta unei arme in geanta, pentru a descuraja orice agresiune. Expuse la MoMa, Muzeul de Arta Moderna de la New York, au devenit un fenomen dupa ce vedete precum Rihanna le-au inclus in garderoba personala. Astfel a inceput si productia de serie limitata.

Carolien Vlieger si Hein van Dam sunt un cuplu de arhitecti si designeri olandezi, care în 2002 au realizat pentru prima dat? o colectie inedita de genti cu rol de „inger pazitor”, denumita „Guardian Angel”. Create ca si raspuns manifest la cresterea ratei criminalitatii, gentile „Guardian Genti anti-violenta cu pistoale si cutiteAngel” sunt un „design statement” care inglobeaza forme 3D de tipul pistoalelor si cutitelor într-un concept foarte creativ si puternic. Gentile „mimeaza” practic prezenta unei arme în geanta de dama, pentru a descuraja orice agresiune. Proiectul, initiat ca o declaratie de independenta a femeii urbane – cu un scop strict artistic – a avut un puternic rasunet, care a atras dupa sine si succesul comercial si productia ulterioara de serie mica.

Gentile cu „pistol” se gasesc acum si in romania si sunt expuse în parfumeria Createur 5 D’ Emotions alaturi de alte modele realizate de cei doi designeri olandezi. Pretul unei genti din piele „Guardian Angel” porneste de la 200 de euro.

octombrie 25th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate