George Clooney a angajat un bodyguard pentru iubita sa

-0a0a0a0a0a0a0a176160-george-clooney-stacy-keiblerGeorge Clooney e topit dupa iubita sa, Stacey Keibler. Ii saruta mana la evenimente, o insoteste peste tot si ii face cadouri extrem de scumpe. In plus, pentru ca este un adevarat gentleman care se gandeste la binele iubitei sale, a angajat si un bodyguard care sa o insoteasca mereu, pentru a o proteja. Un prieten de-al lui Clooney a dezvaluit ca acesta i-a cumparat blondei in varsta de 32 de ani o bratara Cartier din diamante, care a costat 15.000 de dolari, si o geanta vintage Hermes.

Si cum iubirea trece prin stomac, un alt prieten al starului a declarat ca “George ii va cumpara in curand si un Porsche”. Actorul, in varsta de 50 de ani, este ingrijorat de faptul ca fosta luptatoare de wrestling ar putea fi atacata de fanele geloase pe relatia dintre ei.

Originara din Baltimore, Maryland, Stacey are o cariera de peste 20 de ani. Ea a fost model in reclame de la 6 ani, iar in liceu a fost prima majoreta a “Raven Cheerleaders”. Inainte de a participa la show-ul american “Dancing With the Stars”, unde a ajuns printre cele trei cupluri finaliste, Keibler a participat la un casting pentru World Championship Wrestling (WCW), impresionandu-i pe cei de la WWE. Intrebarea mea este: oare chiar are nevoie Stacey de protectie? Voi ce parere aveti?

 

 

Text: Andreea Popescu