George Clooney, arestat la Washington

George Clooney, arestat la Washington Actorul George Clooney impreuna cu tatal sau au protestat vinerea trecuta in fata Ambasadei Sudanului din Washington si au fost arestati pentru nesupunere civila. George Clooney, alaturi de alti cativa membri ai Camerei reprezentantilor au fost incatusati si urcati intr-o duba a politiei. Alaturi de George Clooney se afla si tatal actorului, jurnalistul Nick Clooney.

Se pare ca actorul a fost arestat deoarece ar fi depasit o banda de protectie, acest lucru reprezentand o infractiune in legislatia americana. Actorul este un partizan foarte activ, protestand fata de violentele guvernului sudanez asupra propriilor cetateni nevinovati. Clooney s-a implicat de foarte multe ori in evenimente caritabile, dedicandu-se astfel cauzelor umanitare, si chiar a filmat un scurtmetraj documentar despre ceea ce se intampla in Sudan.

Iata ca nominalizarile la Oscar ale actorului nu l-au ajutat sa scape de arest, insa, intre timp, Clooney a fost eliberat.

 

Text: Ruxandra Raica

martie 20th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate