George Clooney i-a cunoscut pe parintii iubitei sale

0a0a0a0aGeorge-Clooney-and-Stacy-KeiblerStacey Keibler a declarat presei americane ca George a fost extrem de relaxat atunci cand i-a intalnit parintii.

La intalnirea cu parintii fostei luptatoare profesioniste care a participat la concursul televizat “Dancing with the Stars”, George s-a simtit foarte bine si i-a facut pe parintii acesteia sa il indrageasca inca din prima clipa. Drept dovada, dupa intalnire, actorul a fost invitat de catre parintii frumoasei blonde sa mearga in vacanta cu ei pentru a sarbatori Craciunul impreuna.

“In fiecare an mergem in vacanta pentru a sarbatori Craciunul… este un fel de traditie in familia noastra”, a spus Stacey.

Clooney este cu Stacey de aproximativ trei luni si recunoaste ca este ingrijorat daca va fi nevoit vreodata sa se lupte cu iubita lui, deoarece aceasta este mult mai puternica si mai inalta decat el.

Cu toate acestea, George spune ca nu trebuie sa ne facem griji asupra temperamentului lui Stacey, deoarece ea, dincolo de cele spuse in presa, este o persoana minunata.

Text: Andreea Popescu