George Clooney, intr-un proiect Disney?

George Clooney, intr-un proiect Disney?Foarte secretosi producatorii de filme de peste Ocean, insa nu suficient de mult incat presa sa nu afle ce se petrece in spatele “cortinelor”. La fel se intampla si in cazul actorului George Clooney, care a fost abordat de catre cei de la Disney pentru a face parte dintr-un proiect ale carui detalii sunt momentan secrete.

Atat de secrete incat mass-media a aflat ca scenariul filmului este scris de nimeni altul decat Damon Lindelof  si poarta numele secret de “1952”.

Cotidianul “Hollywood Reporter” sustine ca George Clooney va aparea in filmul ce a fost descris ca fiind asemanator cu productia despre invazia extraterestra a lui Steven Spielberg, “Close Encounters of the Third Kind”.

Urmatorul proiect din care va face parte Clooney, dupa cum a recunoscut insusi actorul, este “The Monument Men”, in care va juca alaturi de Bill Murray si Daniel Craig.

 

Text: Andreea Popescu

noiembrie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate