George Clooney se simte bine in preajma femeilor puternice

George Clooney se simte bine in preajma femeilor puterniceActorul care s-a despartit de curand de iubita sa, italianca Elisabeta Canalis, spune ca pretuieste compania femeilor, dar ca acest lucru nu inseamna ca are relatii cu toate femeile care il inconjoara. George Clooney are multe prietene femei, lucru cu care s-a obisnuit ca fiind normal inca din copilarie: “Am crescut in preajma unor femei puternice, mama mea este puternica, la fel sora mea si la fel si matusa mea. Mereu m-am simtit bine in preajma femeilor. Am ca prietene niste femei extraordinare, iar prietenia dintre noi este non-romantica”.

Ceea ce Clooney pretuieste cel mai mult la prietenii sai sunt onestitatea, umorul si faptul ca il ajuta sa ramana cu picioarele pe pamant. Actorul spune ca nu-i place sa fie inconjurat de oameni care ii dau dreptate tot timpul pentru ca depind de el financiar. “Atunci cand cineva imi spune: «Wow, ai fost extraordinar in ceva anume», exista acolo intotdeauna mama, tata, sora mea sau un prieten care isi da ochii peste cap si spune ironic: «Da, George, esti un geniu». Acest lucru este foarte important pentru mine”.  Sa fie aprecierea pe care George o acorda femeilor exact ceea ce il face pe acest actor fermecator sa fie adorat de reprezentantele sexului frumos?

Text: Bianca Badescu

august 12th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate