George Clooney se simte singur si are probleme cu somnul

George Clooney se simte singur si are probleme cu somnulCine a zis ca, daca esti un sex-simbol, nu ai momente de singuratate, in care gandurile iti dau tarcoale si nu te lasa sa dormi? Ei bine, celebrul George Clooney, pe care l-ati putut vedea recent in filmul Ides of March, a marturisit ca are momente in care se simte singur, mai ales atunci cand trebuie sa participe la evenimente publice si din aceasta cauza are probleme cu somnul.

“Atunci cand inchid televizorul, incep sa ma gandesc si indata ce gandurile incep sa-mi curga, imi este foarte greu sa mai adorm… fara indoiala, ma trezesc de cate cinci ori in fiecare noapte”, a spus George. Va suna cunoscuta cumva marturisirea, nu? E ceva ce li se intampla multor oameni in zilele noastre, iar vedetele nu sunt scutite se pare de aceste probleme umane.

“Oricine spune ca nu se simte singur din cand in cand minte. Cel mai singur te simti in cele mai mari arene: te duci intr-un loc si termini in cel mai mic compartiment posibil, pentru ca toata lumea se distreaza, dar nu te bucuri de eveniment la fel ca ceilalti”, marturiseste George cu sinceritate. Actorul a mai spus si intr-un interviu anterior ca au fost dati cand s-a simtit singur chiar daca era cu cineva, pentru ca relatia nu era ok. Daca unul dintre cei mai doriti burlaci ai planetei se simte singur, noi, ceilalti, ce sa mai spunem?

Text: Bianca Badescu

februarie 21st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate