George Michael raspunde bine la tratamentul contra pneumoniei

0a0asajto_2Cantaretul George Michael, care a fost internat in spital din cauza unei pneumonii, face progrese semnificative si raspunde bine la tratament, a declarat un prieten apropiat al cantaretului.
George Michael este internat la un spital din Viena, Austria, unde primeste tratament contra unei pneumonii cu care a fost diagnosticat la inceputul acestei saptamani, informeaza contactmusic.com

“Este foarte frig in aceasta parte a Europei si din cauza asta a facut pneumonie. Raspunde bine la tratament si se simte mult mai bine. Acum trebuie sa se odihneasca si sa invinga aceasta boala, pentru a-si putea relua activitatile”, a declarat acelasi prieten al cantaretului. Cantaretul in varsta de 48 de ani, care este in prezent in mijlocul turneului european “Symphonica”, a vandut peste 80 de milioane de albume pe plan international, iar printre piesele sale se numara hituri precum “Careless Whisper”, “Faith ” si “Last Christmas”.

Probleme de sanatate l-au fortat pe Michael sa-si contramandeze concertele pe care urma sa le sustina la Viena, Strasbourg (Franta) si Cardiff  (Marea Britanie), dar show-urile vor fi reprogramate.

Text: Andreea Popescu