George Michael solicita tratament pentru anxietate profunda

videostill4Artistul George Michael a solicitat tratament de specialitate pentru anxietate profunda. Cantaretul britanic a fost nevoit sa isi anuleze datele deja stabilite pentru turneul sau Symphonica deoarece isi doreste sa primeasca ajutor profesionist pentru anxietatea de care sufera, si asta ca urmare a luptei sale traumatizante cu pneumonia, de anul trecut.

Starul in varsta de 49 de ani a anuntat ca va incepe tratamentul chiar in incheierea unui concert care a avut loc la Royal Albert Hall in Londra.

George a explicat ca ii pare foarte rau ca trebuie sa modifice datele turneului sau, insa boala prin care a trecut in anul precedent a lasat traume serioase asupra lui, iar medicii care l-au salvat l-au avertizat ca va trece prin asa ceva. „Mi-au recomandat odihna completa si consiliere posttraumatica adesea practicata in astfel de cazuri, si mi-e teama ca am crezut gresit ca sustinerea concertelor in fata publicului imi va aduce bucurie ca si terapia in sine. Din pacate, nu am stiut cat de greu imi va fi, m-am inselat atunci cand m-am gandit ca munca mea ma va putea ajuta sa trec peste aceasta anxietate profunda”, a declarat Michael.

 

Text: Ruxandra Raica