Gerard Butler, in cautarea marii iubiri

0a1aButler_JS1586563Suntem foarte incantate sa va anuntam ca unul dintre cei mai doriti burlaci de la Hollywood vrea neaparat sa isi gaseasca jumatatea, o femeie alaturi de care sa-si petreaca tot restul vietii.

Gerard Butler, actorul principal din filmul “300”, a avut relatii in trecut cu femei frumoase si celebre ca Jennifer Aniston sau Cameron Diaz, insa acum scotianul isi doreste sa se cuminteasca.

Acesta declara ca este pregatit sa se casatoreasca si sa isi imparta viata cu femeia potrivita, dar nu vrea sa se grabeasca sa se avante intr-o noua relatie. “Mi-ar placea sa ma asez la casa mea si sa imi impart viata cu cineva special”, a declarat Gerard Butler.

 

„Vreau asta, dar se va intampla atunci cand va trebui…“, a mai spus actorul in varsta de 42 de ani.

 

Cu toate acestea, scotianul nu isi planifica viitorul in acest sens, deoarece el insusi a recunoscut faptul ca “atunci cand incerc sa imi fac planuri in viata, foarte rar acestea dau rezultate.”

In plus, actorul mentioneaza ca a fost adeseori indragostit de partenerele lui de film, dar nu a iesit niciodata bine din astfel de relatii.

Text: Andreea Popescu