Andreea Balan – stilul glam

Andreea-Balan

Stilul glam vorbeste despre tonuri seducatoare si puternice, despre stralucire, despre fascinatia de a combina piesele vestimentare. Andreea Balan este una dintre adeptele acestui stil care i se potriveste de minune. 

 

 

 

– Cred ca orice femeie poate sa fie delicata si puternica in acelasi timp, depinde de situatia in care este pusa. Imi plac rochitele baby-doll pentru ca sunt diafane si feminine, insa tinutele de concert trebuie sa fie sexy si practice pentru dans.

 

– Daca rochia este cu imprimeu si foarte incarcata, port cat mai putine accesorii, iar in cazul acesta, ele completeaza si scot in evidenta rochita.

 

– Cred ca trebuie sa porti lucrurile care te avantajeaza si care ti se potrivesc, nu neaparat pe cele in trend. Imi plac platformele pentru ca sunt comode.

 

– Buclele lejere dau volum si confera un aer glam, care imi place.

 

– Secretul picioarelor mele perfecte… dansul si repetitiile. Pentru show-ul meu in care prezint 10 stiluri diferite de dans, repet la sala de dans suficient incat sa nu mai fie nevoie de sala de fitness sau alte artificii :). Si am grija la dieta :).

 

– Make-up-ul pe care il adopt depinde de tinuta, insa imi place sa pun acentul pe privire.

 

Text : Ruxandra Raica