Aylin Cadir reinterpreteaza stilul pin-up in propriul mod

Aylin-Cadir

 

Stilul pin-up s-a nascut in anii ’40 iar in zilele noastre defineste o atitudine provocatoare, incredere in sine si o vestimentatie retro-sexy. Frumoasa Aylin Cadir reinterpreteaza acest stil avand propria sa viziune. Iata de ce si cum alege sa o faca.

 

 

 

 

 

 

 

– Aleg corsetul deoarece ideea e sa existe un decolteu si sa stii sa-ti creezi o silueta feminina. Prin corset sau sutien, in acest caz Murmur, e foarte simplu. Rozul pudrat imi vine bine, imi pune in valoare culoarea pielii.

 

– Portjartierul este doar un mic detaliu. Nu iese in evidenta. Dar cine observa intelege si mesajul. Imi place sa fiu discreta in detaliile mai senzuale, sa le las la vedere, dar cumva ascunse. Sa las loc imaginatiei si misterului.

 

– Sacoul, in cazul acesta, echilibreaza o tinuta ce risca sa fie prea feminina sau prea sexy.

– Am ales pantofii peep-toe si nude pentru ca sunt perfecti pentru tinuta asta. I-as mai purta cu o fusta creion cu talie inalta.

 

– Coditele negre la ochi si rujul rosu sunt reprezentative pentru stilul pin-up si e unul dintre putinele stiluri de machiaj care ma pun in valoare.

 

– Am optat pentru parul ondulat lejer. Dupa cum ziceam, nu am vrut sa fie pin-up all the way.

 

– Nu mi s-a parut ca e nevoie de bijuterii. Port bijuterii rar si de obicei am una, maximum doua bijuterii statement la o tinuta.

 

– O alta idee de look pin-up: o rochita foarte stramta pana la genunchi, cu decolteu generos, care sa accentueze talia, pantofi cu toc inalt, parul in stilul Veronica Lake, machiaj aproape deloc la ochi si ruj rosu sangeriu.

 

Text : Ruxandra Raica