Ghid de viaţă sexuală regulată, fără să fii într-o relație

Să facem sex este ceva ce, să fim realiste, îşi doresc majoritatea oamenilor. Dar poate fi destul de greu să ajungi să faci asta, dacă nu ai un partener stabil. Dacă nu-ţi doreşti o relație, căutarea unui partener doar pentru o noapte poate fi foarte dificilă.

Iată, însă, câteva sfaturi care te pot ajuta în acest sens.

 1. Găsește-ţi un prieten cu beneficii

Găsirea unui prieten care să fie doar prieten cu beneficii, este dificil. Dacă poți face față acestui tip de situație, unele chiar nu pot, urmează ghidul de mai jos.

 1. Specifică-ţi intenţiile direct din aplicația de întâlnire

Dacă eşti doar în căutarea unui prieten cu beneficii sau a unui one-night stand, încercă pe site-urile de întâlniri, însă specifică de la început ceea ce îţi doreşti de fapt.

 1. Întâlneşte-te mai intâi în public

Se presupune că ai găsit un tip mişto, care are aceleaşi intenţii ca tine. Totuşi, nu ceda din prima. Întâlneşte-l, mai întâi, într-un loc public, un bar, de exemplu, schimbă câteva vorbe cu el şi obţine numărul lui de telefon. Dacă prezintă interes, data viitoare îl poţi invita la tine.  

 1. Întâlnește oameni noi prin intermediul unor prieteni vechi

Sfatul meu este să încerci să cunoști oameni noi prin intermediul prietenilor tăi vechi. Sau poţi merge la tot felul de cursuri (de dans, de exemplu) la care să te simţi bine și să cunoști oameni noi.

 1. Trimite-i priviri cochete

Poţi încerca să-i transmiţi doar câteva priviri cochete celui pe care îl consideri drăguț, dar rata de succes va fi mai mică. Nici privitul îndelungat către el nu este o soluţie, s-ar putea simţi stânjenit, iar tu ai părea poate prea disperată. Îmbracă-te, totuşi, în ceva sexy, ar putea ajuta atunci când trimiţi acele priviri.

 1. Invită-l la o cafea… seara

Invitarea cuiva la cafea seara este o confirmare destul de solidă în ceea ce priveşte sfârşitul date-ului respectiv. Nu este obligatoriu ca invitaţia la cafea să fie la tine acasă, poate fi şi la cafenea, ideea este să se întâmple după ora 19:00.

 1. Încearcă să-ţi cunoşti partenerii sexuali la fel ca pe prieteni

Este foarte important să ai un partener sexual cu care să te înţelegi. Află cât mai multe despre el, ca să nu descoperi prea târziu ca este vreun psihopat.

 1. Invită-l la un film

Dacă primul date a mers cum ţi-ai dorit, invită-l la tine, într-o zi, să vă uitaţi la un film.

 1. Sugerează-i să faceţi câteva activităţi

S-ar putea să nu fie o idee proastă să te gândești la câteva activități discrete pe care le puteţi face împreună. Puteţi desface o bere sau două (sau vin) înainte, să vă relaxați și să lăsați conversaţia să curgă… sau poate să jucaţi un board game înainte…

 1. Aprinde fitilul

După ce aţi vorbit și v-aţi cunoscut un pic, treci la sărut (doar înclină-te din ce în ce mai aproape odată ce situația devine flirtantă). Vezi cum reacţionează şi în funcţie de asta, acţionează!

 1. Dacă nu ai găsit ceva compatibil…

Dacă ai încercat sfaturile de mai sus şi ai observat că nu toate au funcţionat… sau poate nu-ţi doreşti un astfel de partener, atunci apelează la un vibrator bun, până când vei dori să te întâlneşti cu cineva pe bune. De multe ori se întâmplă ca one-night stand-urile să eşueze, deci nu trebuie să-ţi pierzi încrederea în forţele tale de cuceritoare…De ce este bine să faci sex regulat?

Într-un studiu publicat în revista Public Library of Science, trei neurologi au demarat un test pe şoareci, cobai masculi şi au descoperit că cei care aveau activitate sexuală erau mult mai puţin anxioşi decât cei care nu făceau deloc sex.

În timpul relaţiilor intime, corpul produce dopamină, substanţă care luptă împotriva hormonului care produce stresul, endorfină, cunoscut cu apelativul ,,hormonul fericirii” şi oxitocina, o substanţă care creşte apetitul sexual, secretată de glanda pituitară.

De asemenea, o viaţă sexuală regulată poate fi răspunsul în lupta împotriva problemelor de sănătate, aceasta crescând imunitatea organismului.

Text: Bettina Cristea

Photo: Freepik

Pentru o viaţă sexuală de invidiat, sugerează-i administrarea ACESTUI SUPLIMENT partenerului tău!