Strobing like pro!

strobing

Vrei un ten strălucitor și sculptat? Atunci ai nevoie de strobing! Această tehnică de makeup aduce lumină feței și remodelează discret trăsăturile în câteva secunde.

Să fie lumină, este expresia care ar putea defini cel mai bine noua tehnică de machiaj! Venind ca o procedură complementară pentru contouring , strobingul este o tehnică care constă în iluminarea părților rotunjite ale feței pentru a-i reda strălucirea.Cum să faci un strobing?

Începem prin depunerea produsului (fluid iluminator, cremă sau pulbere) pe vârful pomețelui, urcând apoi spre tâmplă. Apoi o ușorară atingere la baza nasului, fără a coborî până la vârful acestuia. Continuă cu la colțul interior al ochiului până pe osul frunții. În cele din urmă, treci la arcul lui Cupidon (chiar deasupra buzei superioare) și termină prin a puncta ușor pe bărbie.

Alege RILASTIL MAQUILLAGE – Fond de ten Long Lasting Confort 

Cum să-l asociezi cu makeupul?

În ceea ce privește ochii și buzele, evită irizările, scopul nu este să strălucești ca un glob stroboscopic. Prin urmare, preferă o textură mată pentru a crea un contrast. De asemenea, inlătură  excesul de pulbere , altfel efectul „glow” pe care îl căutăm cu această tehnică va fi ratat. Pentru a accentua efectul de strălucire sănătoasă, nu ezita să apelezi la un blush piersică pentru obraji. Și s-a făcut lumină!

Vezi și Contouringul picioarelor sau cum să pari mai înaltă

Text Cristina Dudău (sursă Marie Claire)

Foto Hepta