Girls Aloud, aniversarea a 10 ani de la infiintare

girlsaboutMembrele celebrei trupe Girls Aloud sunt inca in discutii in ceea ce priveste planurile de a sarbatori cei 10 ani de la infiintare. Cele cinci membre ale trupei le-au promis fanilor ca se vor reuni la sfarsitul anului 2012 pentru a celebra implinirea a 10 ani de la infiintarea trupei, insa Sarah Harding a dat totul peste cap in momentul in care a declarat ca nu stie nimic concret in ceea ce priveste aceasta reuniune.

“Stiu ca se va realiza o petrecere aniversara cu ocazia implinirii a 10 ani de cand ne-am infiintat, insa nu stiu nimic sigur, ce, cum sau unde. Inca suntem in tratative”, a declarat Harding pentru revista „Look”. „Noi am vrea sa facem petrecerea pe 10 noiembrie, pentru a marca astfel si prima zi in care am concertat, dar si cifra 10 care inseamna varsta trupei. Oricum ar fi, trebuie sa fie ceva deosebit si pus la punct in cele mai mici detalii”.
Harding a recunoscut ca si colegele sale de trupa, respectiv Cheryl Cole, Nadine Coyle, Kimberley Walsh si Nicola Roberts, s-au aratat foarte incantate de ideea de a se reuni pentru aceasta aniversare pentru a putea povesti alaturi de fani despre perioada in care inca formau o trupa.
„Am petrecut o bucata mare de timp impreuna, iar acum ne cuprinde pe toti nostalgia vremurilor trecute. Suntem ca niste surori, pentru ca am lucrat impreuna 24/7 atunci cand am promovat vreo melodie sau am inregistrat ceva in studio”, a declarat frumoasa Cheryl Cole.
Harding a confirmat recent ca va lansa un album solo anul viitor, deoarece, pana in prezent, nu a reusit sa obtina sustinere pentru acest proiect.

 

Text: Andreea Popescu