Girls Aloud pregatesc un nou single si un videoclip

girls-aloud-britsFrumoasele componente ale trupei Girls Aloud au facut public faptul ca vor lansa un nou single luna viitoare.

Cele cinci componente ale trupei, care au promis fanilor ca vor celebra implinirea a 10 ani de la infiintarea trupei la sfarsitul acestui an, au declarat ca si-au reunit fortele si ca au pus toate umarul la filmarea unui videoclip al unei piese ce urmeaza sa fie lansata intr-un timp foarte scurt, potrivit cotidianului Mirror.

“Fetele au inceput sa inregistreze mai multe piese in urma colaborarii lor cu  Xenomania pentru un album ce va fi lansat in luna mai a anului viitor. Unele piese vor contine toate cele cinci voci ale fetelor, altele vor fi inregistrate cu doua sau trei voci, atat cat timpul ne permite. Evident, si Nadine [Coyle] va canta impreuna cu celalalte fete chiar daca a fost destul de distanta fata de grup in timpul ei liber. Dar chiar si asa, fetele au fost impreuna pentru a filma videoclipul pentru piesa lor ce marcheaza revenirea pe piata muzicala”, a declarat purtatorul de cuvant al trupei.

Noi chiar suntem curiosi cat succes va inregistra piesa fetelor, pentru ca, din pacate, intre timp si-au cam pierdut din farmecul muzical pe care il aveau pana acum. Voi ce parere aveti?

 

Text: Andreea Popescu