Giulia a lansat single-ul si videoclipul „Imi da fiori”

La inceputul primaverii, Giulia ne da fiori cu un single care aduce vibe-ul vremii frumoase mai aproape de noi – „Imi da fiori”. Putine sunt lucrurile care ne dau fiori, iar cele mai multe dintre ele izvorasc din sentimente. Dintr-un sentiment s-a nascut si noul single „Imi da fiori”, pentru care artista a colaborat cu Irina Rimes pe partea de compozitie.

Videoclipul „Imi da fiori” este o poveste de dragoste cu o melodie care creeaza dependenta. Versurile, pline de metafore, aduc cu ele emotii legate de cele mai frumoase momente traite alaturi de persoana iubita.Dragoste de la prima auditie

Giulia traseaza o traiectorie plina de simboluri a unei relatii in care, cu siguranta, se poate regasi oricine: dragoste copilareasca, buze care simt, ochi care privesc cu admiratie, atingeri jucause – toate lucrurile astea alcatuiesc tiparul unei povesti care, cu siguranta, te va intriga, facandu-te sa o reasculti iar si iar. Personajul principal masculin din videoclip este cantaretul Silviu Pasca, cunoscut in online si ca #baiatulcubarbamare.

<„Imi da fiori” este o piesa de care m-am indragostit iremediabil de la prima auditie. Te face sa dansezi, sa zambesti, dar cel mai mult te va face sa te gandesti la momentul in care ai simtit fluturi in stomac. Primele priviri, primul sarut, prima atingere pe care le-ai impartasit cu persoana iubita iti revin in minte cu fiecare vers al acestei piese>, a declarat Giulia despre piesa.

Giulia imbina perfect muzica si „meseria” full time de mama, iar publicul a ajuns sa ii cunoasca firea cameleonica in mediul online prin vlogurile pe care le face pe propriul canal de YouTube, #badassmom.
Text: Iulia Mirica