Giulia: Secretul este naturaletea

Giulia_2006O imagine perfecta necesita mult timp petrecut in fata oglinzii, a gama completa de produse de ingrijire corporala, diete, regimuri si foarte mult fitness. Daca iti spun ca poti avea o astfel de imagine fara sa faci nimic, m-ai crede?

 
Cand o vezi zilnic la TV in noul ei videoclip “Prinzi Aripi”, te gandesti prin cate a trebuit sa treaca Giulia ca sa arate atat de bine. Tonica iti dezvaluie in acest numar secretul Giuliei: naturaletea.

Ziua incepe cu un iaurt
Totul este cat se poate de natural din prima clipa a diminetii. “ Nu ma pot da jos din pat pana nu beau un iaurt.” Cand e gata iaurtul, deschide larg fereastra si incepe exercitiile de fitness.  Asta cand mai are timp caci viata de vedeta (radio, TV , muzica) nu prea iti mai lasa timp si pentru tine. “Din fericire fereastra da in curtea interioara si nu am spectatori neinvitati.” Se incheie si programul de intretinere si trece la micul dejun. Aici o sa fi uimita de ce vei afla. “Eu mananc foarte mult si cat de des pot. Mananc chiar si seara tarziu cand ajung acasa si nu reusesc sa ma ingras deloc.”

Giulia se trateaza cu apa termala
Cand nu are un program incarcat nu se machiaza, dar isi trateaza tenul cat mai simplu si eficace cu apa termala si o crema hidratanta. “Nu am avut niciodata probleme cu tenul.” Nu exista filmare, sedinta foto sau concert dupa care sa nu se demachieze, acesta fiind un lucru primordial pentru sanatatea tenului ei.

Nu se bronzeaza decat la solar, deoarece doctorul i-a recomandat solarul. “Pielea mea este foarte sensibila la soare si de aceea nu merg decat la solar si asta foarte rar, cam de 2 ori pe saptamana si atunci stau putin.”

Singurul produs care i-a creat probleme este fondul de ten, din cauza caruia se mai irita din cand in cand. “Mereu cand am cate o iritatie, mama imi prepara masti de fata din fructe. Preferata mea este cea de lamaie cu miere.”

Planuri de operatie
Asteapta cu nerabdare sa-si opereze nasul. “Operatia o fac din cauza deviatiei de sept, dar m-am gandit ca daca tot tai din nas sa il si modific un pic. Nimic foarte vizibil, dar macar sa stiu ca nu l-am taiat degeaba.”Pana atunci mai e ceva timp, pentru ca trebuie sa-mi fac curaj, si sunt foarte ocupata cu lansarea noului album “Fluturi” “.

Pentru Giulia, noul album este o schimbare foarte mare de stil, dar imaginea va ramane mereu aceeasi: naturala!

 

Text: Ana Nicolescu

FOTO: Cat Music