Givenchy a creat outfiturile Rihannei pentru turneul mondial Diamonds

shutterstock 108037067Casa de Moda Givenchy a dezvaluit schitele costumelor personalizate pentru turneul mondial al Rihannei – Diamonds World Tour. Primul concert a avut loc in Buffalo, New York, iar vestimentatia Rihannei a fost practic un mix de tehnici haute-couture si obsesia designerului Riccardo Tisci pentru elementele urbane, sport.

Asadar, RiRi a fost o adevarata aparitie cand a facut primii pasi pe scena purtand o capa lunga, neagra, cu un guler 3D brodat. Apoi, cantareata a scapat de capa si a aparut intr-un hanorac lung cu imprimeuri cusute manual, hanorac pe dedesubtul caruia purta pantaloni scurti din matase si un sutien alb, de piele.

“M-am bucurat foarte mult ca am putut crea aceste outfituri pentru Rihanna, mai ales ca ea reprezinta «uimitorul» zilelor noastre. Este o aparitie nebuna si este foarte talentata. Este inteligenta, energica si are o frumusete naturala”, a declarat Tisci. Oricum s-ar imbraca sau dezbraca Rihanna, de fiecare data cand apare ne lasa cu gurile cascate.

Text: Ruxandra Raica