Glam pe covorul roşu de la BRIT Awards 2020

Cea de-a 40a ediţie a decernării premiilor Brit Awards 2020 s-a încheiat, şi, ca la fiecare astfel de gala, vedetele au încercat să atragă atenţia publicului cu ţinute cât mai glam. Iată ce a ieşit!Mabel

Mabel Alabama Pearl McVey, cunoscută profesional doar ca Mabel, este o cântăreață și compozitoare engleză. Aseară, vedeta a strălucit într-o rochie de paiete roşie.

Artista abia a împlinit 23 de ani, iar cadoul pe care l-a primit aseară Best Female Solo Artist este primul şi cel mai important cadou pe care l-a primit la această aniversare. Mabel a debutat în 2015 cu piesa „Know Me Better”. Doi ani mai târziu a lansat „Finders Keepers”, primul single al acesteia care a ajuns în top 10 UK Singles Chart.

Celeste

Celeste Epiphany Waite, cunoscută ca Celeste, este o compozitoare britanică în vârstă de 25 de ani, originară din America de la Saltdean. Muzica ei îmbină sufletul britanic și blues-ul în tonuri de jazz peste melodiile R&B subtile.

În cadrul ceremoniei de aseară, cântăreaţa a primit premiul Rising Star.

Billie Eilish

Femeia Anului 2019, după cum a desemnat-o Billboard, ne-a obişnuit cu apariţiile ei monocrome de la evenimente. Ţinuta urban pe care a afişat-o aseară aparţine, de această data, brand-ului Burberry.

Billie Eilish a primit aseară premiul pentru Cea mai bună artistă internaţională şi a interpretat pentru prima dată Live, în faţa publicului, piesa “No Time To Die”, din noul James Bond.

Lizzo

Melissa Viviane Jefferson, în vârstă de 31 de ani, este o cântăreață, compozitoare, rapper și flautistă americană, de culoare. Aseară, vedeta a făcut spectacol pe scena BRIT Awards 2020 într-un body strălucitor, însă apariţia ei pe covorul roşu a fost una foarte apetistantă. O rochie şi un clutch care duc gândul la… ciocolată.

Alte vedete care au strălucit la BRIT Awards 2020

Câştigătorii BRIT Awards din acest an sunt:

Stormzy – premiul Best Male Solo Artist

Mabel – premiul Best Female Solo Artist

Foals – premiul Best Group

Lewis Capaldi – premiul Song of the Year pentru piesa “Someone You Loved”

Dave – premiul Mastercard Album of The Year pentru albumul “Psychodrama”

Lewis Capaldi – premiul Best New Artist

Billie Eilish – premiul pentru International Female Solo Artist

Tyler, the Creator – premiul International Male Solo Artist

Lista completă a nominalizărilor o găseşti aici.

Text: Bettina Cristea

Photo: Hepta