Glamourul italian adus de Lady Gaga pe covorul roșu

Înainte de turul de presă al filmului „House of Gucci” și premierele din această lună, Lady Gaga a declarat pentru o publicație britanică, că va aduce „glamourul italian” pe covorul roșu. Ea și-a ținut promisiunea. La premiera filmului din Londra, Gaga a sclipit într-o rochie Gucci violet eterică, cu mâneci dramatice. Momentul a fost super stylish , iar vedeta a continuat cu această energie pentru aparițiile care au urmat.

Farmaciștii Catena recomandă fiolele Elasticizzante pentru îngrijirea pielii sensibile cu cicatrici de la Rilastil, un tratament șoc pentru ten/corp cu putere înaltă de tonifiere, hidratare și nutriție ale straturilor de suprafață ale pielii, care ajută la păstrarea nivelului optim al elasticității și contracarează relaxarea/lăsarea pielii.

De fiecare dată când a pășit pe covor, ea și-a schimbat în mod constant look-ul, susținând în același timp casele de modă italiene precum Valentino, Versace și, da, chiar mai multe ținute Gucci.

Având în vedere că filmul este un omagiu adus modei italiene în general, era normal ca Gaga să evidențieze mărcile italiene pentru propriile look-uri pe covor. Ținuta elegantă de seară a fost o temă constantă de-a lungul aparițiilor ei. Chiar săptămâna trecută, ea a participat la premiera din L.A. purtând o rochie Valentino fără bretele, acoperită cu cristale. La fel de uluitoare a fost și ținuta Versace pe care a purtat-o la premiera filmului în Italia. Donatella Versace a conceput-o special pentru ea, dar s-a bazat pe un stil pe care fratele ei, regretatul și marele Gianni Versace, l-a reînnoit în anii ’90.Și în onoarea lansării filmului, iată o recapitulare a tuturor ținutelor lui Gaga de până acum.

Farmaciștii Catena recomandă crema Elasticizzante de la Rilastil, un tratament zilnic cu putere mare de tonifiere, hidratare și emoliere a straturilor superficiale ale pielii, ajutând la păstrarea unui nivel optim al elasticității pielii, contracarând lăsarea pielii.

Iulia Mirică

Foto: vogue.com