GOLD BAR Cafe – o destinaţie nouă în Centrul Vechi al Capitalei

Gold Bar Cafe este cel mai nou local din Centrul Istoric al Capitalei. Este situat pe Calea Victoriei, nr. 12C, colț cu strada Lipscani, ce are un concept aparte. Un spaţiu care te duce cu gândul la New York, un spaţiu relaxant, conectat cu tehnologia și arta contemporană. Lucrări de artă la etaj în cadrul Galeriei Senso, decor șic, o atmosferă aparte.

Gold Bar Cafe – cocktail-uri duse la rang de artă

Localul dispune de 40 de locuri în interior și 20 de locuri pe terasa descoperită, are un design modern, cu elemente din metal, un amestec între urban și industrial, totul cu o notă aparte de New York şi Wall Street.

Clienții care trec pragul Gold Bar Cafe se pot bucura de patru tipuri de cafea de specialitate de origine controlată, proaspăt măcinată – Costa Rica, Ethiopia, India și Indonezia. Totodată, aici au parte de cocktail-uri pe bază de cafea și o gamă foarte variată de băuturi selecte de la whiskey și gin la vinuri românești și internaționale premiate.

Gold Bar Cafe este locul unde cocktailurile sunt ridicate la rang de artă. Aici veți putea savura de la cocktailuri clasice sau pe bază de gin la cocktail-uri unicat pe bază de băuturi tradiționale românești din gama BRAN, Dracula’s Drinks. Palinca, vișinata, caisata se reinventează în cocktailurile Gold Bar, toate cu o notă personală din partea barmanilor.

Meniul Gold Bar Cafe mai cuprinde preparate precum salate cu ingrediente autohtone și exotice, sandwich-uri diverse, startere și snack-uri. Pentru deserturi, clienții se pot răsfăța cu zeci de sortimente de prăjituri, mini-prăjituri, tarte, torturi, bomboane și macarons.

Programul Gold Bar Cafe:

Luni – Vineri: 09:00 – 23:00

Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 23:00

Rezervări la numărul: 0744.318.683