Guban, cel mai cunoscut brand de pantofi romanesti, s-a reinventat!

Guban, cel mai cunoscut brand de pantofi romanesti, s-a reinventat!Cunoscutii pantofi Guban, care incalta picioarele romancelor inca din anul 1959, au revenit in atentie prin lansarea noii game „Guban No.1”. Recunoscuti pentru calitatea si rafinamentul lor, pantofii Guban vin acum cu un nou design, ce poarta amprenta contemporaneitatii. Noua colectie Guban, creata pentru femeia dinamica si sofisticata, pastreaza calapodul comod, dar si traditia calitatii.

Botine cu platforma in combinatii de piele si velur, cu tinte sau cu imprimeuri, clasicii stiletto, sandalele elegante sau comozii pantofi cu toc mic si bareta, toate aceste Guban, cel mai cunoscut brand de pantofi romanesti, s-a reinventat!modele se regasesc in noua colectie. Imprimeurile, dar si combinatiile de materiale si culori sunt cu adevarat surprinzatoare, asa ca sigur te vei indragosti de cel putin un model din colectia „Guban No.1”. In noul magazin Guban deschis in Baneasa Shopping City, vei gasi de asemenea pantofi din piele cusuti cu motive traditionale romanesti, dar si o colectie-capsula speciala si foarte chic creata de cunoscutul designer Mihaela Glavan pentru Guban. Preturile pantofilor variaza intre 300 si 900 de RON.

 

 

Text: Bianca Badescu   

octombrie 30th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate