Guy Ritchie, designer de bijuterii

Guy Ritchie, designer de bijuteriiGuy Ritchie a contribuit la proiectarea inelului de logodna daruit iubitei sale, Jacqui Ainsley. Regizorul productiei “Sherlock Holmes” a lucrat alaturi de designerul Neil Lane pentru a crea o bijuterie perfecta destinata momentului cand o va cere de sotie pe iubita sa insarcinata, alaturi de care mai are un fiu in varsta de un an si o luna.

Guy isi dorea ceva cool si romantic si astfel s-a implicat in intregul proces si a fost foarte interesat de fiecare detaliu.

Astfel, Ritchie l-a vizitat pe Neil in Los Angeles pentru a-i impartasi ideile sale. Inelul este, desigur, unul cu diamant si platina, iar de detaliile fine ale bijuteriei s-a ocupat insusi regizorul.

In final, Guy a fost foarte incantat de rezultatul obtinut, la fel si iubita lui, Jacqui, atunci cand i-a fost daruit. Cei doi sunt foarte fericiti impreuna si asteapta venirea pe lume a bebelusului, iar noi il apreciem pe Guy pentru ca, trebuie sa recunoastem, se pricepe la alegerea bijuteriilor.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 16th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate