Gwen Stefani, intre cariera si familie

gwen-stefaniIn cele din urma, Gwen Stefani a recunoscut ca a luptat din greu pentru a putea gasi un echilibru intre munca cu trupa din care face parte, No Doubt, si viata de familie.

Cantareata, care este mama a doi copii, respectiv Kingston si Zuma, si totodata sotia lui Gavin Rossdale, a declarat recent pentru presa internationala ca angajamentele trupei si meseria de mama, si in acelasi timp de sotie, ii dau multa bataie de cap.

“Am avut posibilitatea sa stau cu trupa impreuna trei zile pe saptamana si, pentru ca am si copii, este clar ca timpul meu este limitat. Am fost epuizata in momentul in care a trebuit sa ma ocup si de copiii mei, si de proiectele mele solo, dar si de proiectele cu trupa.”

Ea a continuat: “Am mers in jurul lumii, cu Kingston, pe cont propriu si a fost foarte greu sa-i acord ingrijiri medicale timp de 14 luni. Astfel, m-am transformat intr-o asistenta medicala, du-te pe scena, trezeste-te noaptea, imparte-te intre munca si familie… a fost greu. Ajunsesem sa ma intreb cine sunt eu.”, a declarat Gween pentru “Daily Record”.

Gandindu-se la trecut si la acea tulburatoare perioada, acum Stefani zambeste linistita. Recent, frumoasa blondina a declarat ca noul single, “Settle Down”, rezuma luptele cu care No Doubt s-au confruntat pana la inregistrarea piesei.

Va las sa urmariti mai jos videoclipul si sa constatati si voi ca toata lupta aceea intre familie si cariera, in cazul lui Gween, a meritat:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pb_zZ3xItPI

 

Text: Andreea Popescu

Tag: No Doubt, Gwen Stefani