Gwyneth Paltrow isi mai doreste un al treilea copil

383458119Actrita in varsta de 40 de ani care este mama a doi copii se gandeste la cel de-al cincilea membru in familie, desi este constienta de faptul ca, la varsta sa, acesta este un subiect sensibil. “Creierul imi spune ca ar cam trebui sa termin cu copiii, insa o parte din mine isi mai doreste inca unul.

Desigur, nu prea mai am varsta”, a declarat Paltrow. Vedeta din “Iron Man” adora jobul de mamica si spune ca relationeaza diferit cu cei doi copii ai sai de 8 si respectiv 6 ani, mai ales dupa ce a suferit de depresie postnatala.

“Cand Apple s-a nascut, avea cei mai frumosi ochi albastri, m-am uitat la ea si mi-am spus ca este aici pentru a ma invata foarte multe lucruri. Cand Moses s-a nascut insa, am suferit de depresie postnatala, a fost foarte dificil pentru mine si de aceea cred ca empatizez mult mai bine cu el”, a completat Paltrow.

Vedeta a marturisit ca a fost nevoita sa renunte la anumite roluri de dragul familiei deoarece este de parere ca orice femeie trebuie sa faca sacrificii pentru copiii si sotul ei. E drept ca nu le poti avea pe toate, dar Gwyneth a gasit un echilibru iar noi o admiram.

 

Text: Ruxandra Raica