Gwyneth Paltrow – romantica, dar, in acelasi timp, realista

gwyneth2Frumoasa si talentata actrita Gwyneth Paltrow spune despre ea ca, desi este o persoana romantica, este si realista in acelasi timp, ramanand intotdeauna cu picioarele pe pamant. Vedeta insista ca, odata cu inaintarea in varsta, a devenit mult mai indulgenta atat cu ea, cat si cu persoanele din jurul ei si incearca sa nu mai judece pe nimeni. Sunt o romantica incurabila, dar cred ca poti fi romantic si, in acelasi timp, realist. Viata este foarte complicata si lunga, iar eu cunosc persoane pe care le respect si le admir si nu le judec daca au avut sau nu legaturi in afara casniciei”, a declarat Paltrow pentru cotidianul The Daily Telegraph.

Totul pare a fi un viciu, dar pana la urma suntem oameni cu totii si facem uneori alegeri in urma carora ceilalti ne pot judeca. Aceasta este problema fiecaruia, insa am realizat ca, odata ce imi traiesc viata mea si ma concentrez doar asupra ei, trebuie sa invat sa nu-i mai judec pe altii pentru ceea ce fac. Cred ca ne dam silinta cu totii, dar viata fiecaruia este complicata”, declara vedeta.
Ea a mai afirmat de asemenea ca se teme de faptul ca va ajunge intr-un azil, din cauza obsesiei sale pentru perfectiune. O puteti urmari pe Gwyneth Paltrow in cel mai recent film al sau, Contagion (Pericol nevazut), a carui premiera va avea loc in Romania pe 30 septembrie.

Text: Ruxandra Raica