Hai la Baby Boom Show ca sa vezi scaunul auto care se transforma in carucior!

Cel mai mare targ pentru copii, Baby Boom Show, editia de toamna, are loc intre 6 si 9 septembrie in  Pavilionul Central ROMEXPO. De peste 24 de editii, Baby Boom Show aduce la un loc, de doua ori pe an, cele mai multe brand-uri si cele mai bune oferte pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani.

Printre noutatile targului, care se va lansa in premiera la editia de toamna, amintim primul scaun auto din lume care se transforma in carucior. Conceput in Israel de ingineri specializati in siguranta auto a micilor pasageri si beneficiind de know-how-ul unui parinte care a creat un scaun special pentru fetita lui, scaunul auto transformabil in carucior Doona este cea mai sigura alegere pentru orice parinte modern.

Nu vor lipsi jucariile pentru dentitie din cauciuc natural, colectiile de imbracaminte pentru prematuri realizate din bumbac organic, primul scaun auto multifunctional – se transforma pe rand in geanta de calatorie, patut pentru copii si inaltator, cadite de baie cu jet de apa si lumini ambientale, patuturi si co-sleepere, jucarii creative si multe altele.

In plus, la Baby Boom Show poti descoperi testele germane de screening genetic prenatal, cu o rata de detectie de peste 99%, PrenaTest®. Daca vrei sa consulti noutatile de la targ, acestea sunt prezentate aici: https://www.babyboomshow.ro/noutati/Oferte speciale si discount-uri

Asa cum si-au obisnuit vizitatorii la fiecare editie, expozantii Baby Boom Show au pregatit si de aceasta data oferte speciale si discount-uri care sunt valabile doar in cele patru zile de eveniment. Cu procentaje cuprinse intre 10% si 62%, cei care vor veni intre 6 si 9 septembrie la targ pot beneficia de oferte speciale la hainute pentru copii, jucarii, pachete de celule stem, carti, carucioare si multe altele.

Poti consulta aici si lista discount-urilor Baby Boom Show: https://www.babyboomshow.ro/discounturi/

La targ vor fi prezente cu oferte si banci de celule stem si maternitati, informatii pe care viitoarele mame le pot descoperi timp de patru zile in Pavilionul Central ROMEXPO.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, Pavilion A

► 6 – 8 septembrie 2018, zilnic intre orele 10:00 – 19:00

► 9 septembrie 2018, intre orele 10:00 – 18:00

Acces gratuit pe 6 si 7 septembrie in baza invitatiei online disponibila pe www.babyboomshow.ro

► Tarif bilet intrare in pavilionul A – 10 Ron

ACCES AUTO:

► PORTILE B si C (B-dul Expozitiei)