Hailey Bieber dezvăluie rutina ei de îngrijire a pielii

Modelul Hailey Bieber, soția unuia dintre cei mai cunoscuți cântăreți, Justin Bieber, preferă o rutină simplă de îngrijire a pielii pentru a-şi diminua problemele de pe ten, provocate de dermatita periorală.

Am dermatită periorală, iar anumite produse îmi irită pielea, dându-mi o erupție oribilă cu mâncărime în jurul gurii și ochilor. Încerc mereu să evit produsele care conțin parfum, deoarece sunt prea mult pentru piele”, a declarat Hailey pentru revista Glamour.

Hailey folosește doar câteva produse de îngrijire pentru a ajuta la îndepărtarea impurităților de pe tenul ei: „Nu-mi place să urmez pași mulți, deoarece, de obicei, nu am timp. Încep cu o curățare și cu spălarea tenului, apoi aplic un ser și o cremă hidratantă. Dacă am mai mult timp seara, înainte de culcare, îmi fac o mască de față, și apoi mă dau cu cremă hidratantă, suplimentar”.

De asemenea, modelul a mărturisit că nu doarme niciodată cu machiajul pe față, nici măcar atunci când ajunge târziu acasă, după o seară în care a consumat alcool. „Somnul și odihna sunt atât de importante pentru piele. Dacă lucrez și călătoresc mult și programul de somn este dat peste cap, observ că pielea mea devine foarte uscată”, a mai povestit Hailey.