Hairstyle de toamna 2013

shutterstock 58401361Am vorbit in articolele trecute despre paleta de culori de par ce se poarta in aceasta toamna. Acum va oferim un articol despre tendintele in materie de hairstyling in acest sezon. De la parul impletit, la bretonul drept, totul tine doar de preferinte. Check out lista noastra si fii frumoasa si in aceasta toamna!

 
Parul impletit

Fie ca adopti acest stil pentru o nunta sau pentru o simpla plimbare in parc, impletiturile vor fi in topul coafurilor si in acest sezon. Toamna este sezonul impletiturilor-cascada perfecte sau chiar al celor in coada de peste. Stilurile impletite, atat pe parul lung, cat si pe cel scurt, vor fi din ce in ce mai cautate in aceasta toamna!

 

carare dreaptaCarare intr-o parte vs carare pe mijloc

Cu siguranta, buclele voluptuoase vor starni in continuare interes, insa haideti sa privim si retrospectiv, catre sfarsitul anilor ’60, inceputul anilor ’70: parul drept cu carare pe mijloc vs parul cu carare intr-o parte! In plus, toamna este anotimpul perfect pentru a purta parul intins, un par care sa emane stralucire si sanatate! Fie ca vrei sa iti faci carare intr-o parte sau carare pe mijloc, aceste doua stiluri sunt in tendinte toamna aceasta. In plus, vestea buna este ca nu trebuie neaparat sa ai parul lung pentru a ti-l aranja in acest fel.

 

bretonBretonul

Poate ca esti mai conservatoare si nu esti pregatita sa indraznesti, dar asta e bine, pentru ca poti incerca o noua coafura, care sa includa bretonul! Noi credem ca bretonul va continua sa fie in trend in acest sezon. Indiferent daca se opteaza pentru un breton oblic sau pentru unul drept, acest tip de tunsoare ocupa un loc fruntas in preferintele femeilor. Atentie insa, bretonul poate face diferenta dintre o tunsoare pe care sa o iubesti si una pe care sa o urasti!

 

bucleBuclele

O alta tendinta a sezonului de toamna in materie de hairstyling, care isi pastreaza popularitatea si in zilele noastre, sunt buclele.  Aceasta coafura poate fi realizata atat pe un par scurt, cat si pe un par lung. Fie ca vorbim despre buclele mai slabe, sau despre cele stranse, la aceasta coafura merg purtate palariile tricotate.

 

HairTrendsfor2013Bob vs pixie

Aceasta coafura unisex continua sa fie la moda si in toamna anului 2013. Desi, in aceasta perioada, majoritatea dintre noi opteaza pentru parul lung, exista un numar foarte mare de persoane care apreciaza tunsorile scurte. Aranjarea parului scurt necesita putin timp si poate fi vopsit intr-o varietate de culori. Celebritatile care au adoptat acest tip de tunsoare sunt Ashley Greene, Jennifer Lawrence, Miley Cyrus si ScarJo!

 

Text: Andreea Popescu